Färjestad och Rögle bjuder på match under måndagen där hemmalaget kopplat grepp då man skaffat sig 1-0 i matcher, och här har jag hittat ett spel.

Färjestad fortsätter att ställa till med bekymmer för sina motståndare då man efter kvartsfinalsegern mot Skellefteå även vann det första mötet mot Rögle i semifinalen, och det med siffrorna 3-4.
Mitell har verkligen fått ordning på laget då man höjt sig rejält med honom som tränare, och ser man till de tio senaste matcherna har det blivit sju segrar, vilket är starka papper.

Med spelare som Lindqvist, Lennström, Nilsson, Rydahl, Viksten och Nygård samt en Furch som spelat väldigt bra i kassen så finns det en riktigt hög kvalitet i laget, vilket man visat under slutspelet, och nu när man ska spela på hemmais så ska man ses med goda segermöjligheter.

Rögle hade bekymmer i kvartsfinalen mot Oskarshamn då man låg under med 3-2 i matcher, och man riskerade att åka ut. Man visade dock styrka genom att vinna de två sista matcherna, och i de matcherna vann man klart rättvist.
Mot Färjestad nu senast så lyckades man inte hämta upp 1-3 underläget man hade efter två perioder, och man har hamnat i underläge direkt.

I laget finns det flera skickliga spelare i Zaar, Tambellini, Everberg och Bengtsson för att nämna några. Bristedt, Lyrenäs och Sund som är tre bra spelare var inte med senast och det är tunga avbräck och de förväntas missa matchen även här, och då man inte imponerat lika mycket som hemmalaget i slutspelet så är risken att man får det tufft här.

Färjestad ser riktigt bra ut för stunden och med segern senast i ryggen så är självförtroendet på topp, och här tror jag att man utökar ledningen i matchserien.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip