Vi har 2-1 i matcher till Färjestad mot Rögle inför denna intressanta fjärde matchen, och här ska hemmalaget ses med goda segerchanser.

Färjestad vann de två första matcherna i matchserien, och senast hade man läge att kliva upp i 3-0 i matcher.
Man lyckades dock inte förvalta den matchen, utan man fick se sig besegrade med 3-2 trots en bra insats.
En stor anledning till förlusten var effektiviteten framåt då man i den första perioden var det klart bättre laget, men man hade svårt att få hål på en strålande Rifalk i motståndarnas kasse.

Inför denna matchen har det kommit uppgifter om att Virtanen bryter sitt kontrakt efter säsongen och det är givetvis tunga nyheter, men det är något som knappast kommer påverka hans prestation på isen under detta slutspelet.
I laget finns det samtidigt hög kvalitet i spelare som Rydahl, Nygård, Åslund, Viksten och Lennström för att nämna några, men det finns även en riktigt bra bredd, och nu när hemmaplan väntar så tror jag att man tar revansch efter förlusten senast.

Rögle knep den viktiga matchen senast och man reducerade till 2-1 i matcher, vilket var en oerhört skön seger för laget.
Ludwig Larsson blev stor matchhjälte då han stod för två mål i matchen, och det var också han som gjorde det avgörande 3-2 målet.
Insatsen var dock inte den bästa och utan ett väldigt bra målvaktsspel från Rifalk hade man inte vunnit matchen, så ska man vinna även här så lär det krävas en bättre insats från hela laget.

Man har precis som hemmalaget ett väldigt skickligt lag med spelare som Zaar, Tambellini och Everberg för att nämna några. Många spelare har dock inte kommit upp i tillräckligt bra nivå under slutspelet, något man såg i kvartsfinalen där man hade problem med Oskarshamn, och även om man vann den senaste matchen så bör man få det kämpigt här.

Färjestad har imponerat betydligt med än Rögle i slutspelet och efter förlusten senast lär man komma ut och göra en riktigt bra match inför
hemmapubliken, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip