Äntligen för Färjestad så vann man mot Skellefteå, men troligen var det lite för sent. Hur som helst är det nu reducerat i kvartsfinalserien mellan Färjestad och Skellefteå där norrlänningarna leder med 3-1 och har tre matchbollar till godo. Men jag tror att detta var precis det som behövdes för Färjestad, att slå Skellefteå är bra, men att slå dem på bortais när man ligger under med 3-0 i matcher är riktigt bra. Jag tror Färjestad har hittat en hel del ny energi som man tar med sig till hemmamatchen, raka ettan på Färjestad till 2.45 är fin med tanke på förutsättningarna. Spelas med en flatinsats hos William Hill .

Skellefteå såg riktigt mätta ut i den senaste matchen och det är ju väldigt lätt att bli lite bekväma när man leder matchserien med 3-0, men det kan vara extremt farligt. Jag menar, det är 3-1 i matcher just nu, men Färjestad spelar hemma under tisdagen och seger där så har vi 3-2 i matcher. Även då givetvis oerhört stor fördel Skellefteå, men det kommer absolut smyga sig på en väldigt nervositet hos norrlänningarna som då bara har en hemmamatch att försöka vinna på vilket man kommer ha i bakhuvudet hela tiden under den matchen. Skulle man förlora hemma i Skellefteå så har helt plötsligt Färjestad hemmafördelen i den sjunde och helt avgörande matcher, givetvis ska det mycket till för att det ska hända, men händer det så kommer all press ligga på Skellefteå som haft din 3-0-ledning och alla har förväntat sig att man ska vinna matchserien.

Men all den energin som Färjestad fick från den senaste segern så tror jag att man inför hemmapubliken kommer göra en väldigt bra match, det återstår att se om man lyckas vinna matchen, men jag tror man har mycket goda möjligheter att göra det. Spelet till 2.45 känns bra.

Match: Färjestad - Skellefteå
Spel: Färjestad
Odds: 2.45
Insats: Flat
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip