Speltips Färjestad - Skellefteå

Matchserien mellan Färjestad och Skellefteå rullar vidare och här är vi framme vid den fjärde matchen, och här ska hemmalaget ses med rimliga segerchanser.

Färjestad öppnade med två raka segrar där man vann med uddamålet, och i den första matchen lyckades man ta en match på bortais.
Nu senast stod man för en svag inledning på matchen där man inte alls var med, något som också la grunden till förlusten då man förlorade med 3-2.
Nu är det återigen hemmamatch och har man lärt sig något från senast så är det att man måste vara med från start i denna matchen.

Dominik Furch i kassen har sett stabil ut i matcherna, och han har varit en trygghet för spelarna.
Kikar man på laget så finns det även hög kvalitet och bra bredd då namn som Viksten, Rydahl, Åslund, Lennström och Nygård finns i truppen, och även om man inte glänste i grundserien har men sett bättre ut på slutet och här kan man absolut koppla ett järngrepp om matchserien.

Skellefteå rivstartade senast då man hade 3-1 efter den första perioden, och siffrorna kunde absolut varit större då man var klart bättre.
Resten av matchen var jämnare, men man lyckades hålla undan om reducera i matchserien.
Joakim Lindström stod även för två av målen och totalt sett har han gjort fyra stycken, och där har man ett vasst vapen framåt.

Utöver Lindström så finns det en hel del vassa spelare i Pudas, Möller, Johnson, Hugg och Karlsson för att nämna några, så man har absolut vad som krävs för att bjuda upp till kamp här, men man ställs även mot ett bra motstånd.

Skellefteå är ett bra lag och man har absolut vad som krävs för att klart stå upp bra i matchen. Hemmalaget har dock sett bra ut på slutet samtidigt som truppen håller en hög nivå, och på hemmaplan tror jag att Färjestad har goda möjligheter att utöka ledningen i matchserien.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT
  Färjestad - Skellefteå
Spela på Speltips Färjestad - Skellefteå
TobbesTips - 6 April 2022 - 21:43
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Allan - 2022-04-07 17:19

Tippar du emot min hemstad ???!!! SAIK vinner detta lätt.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:25  Melkers 13 rätt Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming