Detroit tar sig an Florida idag, en match som spelas väldigt tätt inpå matchen senast, och man lär ha en del trötta ben.

Florida har haft en svacka poängmässigt på slutet och förlorat sex av de sju senast. Dock har man tagit poäng i fyra av de sex förlusterna, och en del matcher är mot tuffa lag.
Senast kom man tillbaka på vinnarspåret när man slog Minnesota med klara 6-2 efter att Huberdeau , Barkov och Dadonov haft lekstuga. Huberdeau stod för fyra poäng, Barkov för fem samt Dadonov för tre, och man såg riktigt bra ut offensivt. Med vad man visade senast så bör man även kunna avfärda Detroit på hemmaplan då man har en helt annan spets i truppen.

Detroit kommer från en 3-2 förlust mot Tampa, en match som spelades 01:00 natten till söndag svensk tid. Nu är det alltså inte ens ett dygn mellan matcherna, och matchen mot Tampa lär helt klart sitta i benen. En annan negativ aspekt är att Florida haft en klart längre vila.
Man tappde Nyquist tidigare under säsongen och det är en spelare som gjorde 49 poäng på 62 matcher och faktiskt ligger tvåa i Detroits poängliga trots att han lämnat klubben.
Detroits bästa poängspelare Larkin saknades mot Tampa senast och lär inte spela här heller, och det är ett avbräck som är klart tungt.

Tror faktiskt inte Detroit har något att sätta emot i kvällens match, och räknar med att Florida tar sin andra raka seger här.

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip