Det ska spelas hockey i Florida i kväll och tycker mig ha funnit en bra spel till matchen.

Aleksander Barkov att göra (minst) en poäng i matchen @ 1,55 - Nordicbet -

Florida har startat säsongen på ett fint sätt med tre vinster under ordinarie tid, tre övertidssegrar (en krävde straffar) och endast två förluster varav en på övertid och en på straffar. Truppen är bra med en hel del svenskt där Patric Hörnqvist är den som de flesta känner till. Vi ska dock hålla tummarna för en finländare denna afton.

Aleksander Barkov har inlett säsong på ett strålande sätt med fyra mål och sju assist på åtta matcher. Får mycket istid då han är center i förstakedjan. Spelar tillsammans med Carter Verhaeghe och Anthony Duclair som båda själva är bra poängmakare. Får även spela en hel del i powerplay och där var Panthers mycket giftiga senast dom mötte Red Wings. Central Division är en tuff division med lag som Tampa, Columbus, Carolina, Chicago, Dallas och Nashville. Sedan har vi slagpåsen Detroit som letar fornstora formen säsong efter säsong. På de tolv inledande matcherna har laget endast skrapat ihop sex poäng och det är ju för kass. Släppt in hela 43 mål och det är nästan dubbelt så många som Florida.

Här tror vi på en bekväm seger för Panthers och att förstakedjan visar vägen.

Senaste mötena mellan lagen har slutat:

Detroit - Florida 2-3 (Barkov 1 assist)
Detroit - Florida 2-3 Övertid (Barkov 1+1)
Detroit - Florida 1-4 (Barkov 1 mål)
Florida - Detroit 5-4 (Barkov 2 assist)
Florida - Detroit 4-0 (Barkov 1+1)
Florida - Detroit 6-1 (Barkov 1+1)
Detroit - Florida 3-4 straffar (Barkov brände sin straff)
Detroit - Florida 1-2 (Barkov 2 assist)

Så i de åtta senast mötena lagen mellan har Barkov endast missat att göra poäng en gång och då brända han en straff. Man kan väl sägas att killen gillar att möta bilstadslaget och det är så klart något han bär med sig här. Har man haft framgång mot ett speciellt motstånd tidigare under karriären så ger det självförtroende när man åter ställs mot dem. Vi hoppas att han åter lyckas göra (minst) en poäng mot Red Wings denna Februarikväll.

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip