Florida Panthers - Los Angeles Kings

Goalies: Luongo (probable) vs Quick (probable)

Ett bottenmöte mellan två lag som inte ska ha någon större chans på slutspel och just av den anledningen tycker jag vi får lite väl högt odds på en underdog som gillar att vara i Florida.

Florida Panthers ligger på en 12e plats i Eastern Conference och laget har inte fått spelet att fungera den här säsongen. Jag tycker verkligen Panther har ett riktigt fint offensivt lag lett av toppspelare som Alex Barkov, Huberdeau och Mike Hoffman. Tyvärr har laget en lite svag backuppsättning och när man dessutom haft skador på nyckelspelare i år och Luongo inte kunnat spela så många matcher som man hade behövt så är det inte så konstigt att Panthers går tungt. Man har på senare tid varit helt ok ändå med 6 vinster senaste 10 men senast föll man med 4-3 på hemmais mot Carolina Hurricanes i en match där man kom tillbaka från underläge. Canes började bäst och drog ifrån till en 2-0 ledning i början av andra perioden men Panthers lyckades vända på steken innan perioden va över och hade 3-2 efter att trion Dadonov, Barkov och Huberdeau alla gjort var sitt mål. Dock föll man ihop tidigt i tredje och Canes återtog ledingen och kunde sedan håll ifrån och åka hem med båda poängen.

Los Angeles Kings säsong har varit ett rent misslyckande, det är inget snack om det och laget har inte alls hållit samma nivå som man haft senare åren. Man ligger toksist i Western Conference och laget har hela 6 raka förluster i ryggen. Spelarvärvningar som Kovalchuk har varit misslyckade och det är egentligen bara Anze Kopitar som haft en ok säsong i år. Senast mot Nashville hängde man ändå med ok och spelade bra. Pekka Rinne i Predatorn mål spelade bra och gjorde det svårt för Kings som ändå skapade mycket lägen men fick inga enkla mål. Matchen slutade tillslut 2-1 till hemmalaget Predators.

Om vi går in på denna matchup då så har vi i mina ögon två lag som mer eller mindre inte kommer vara med i slutspelssnacket. Florida har senaste åren haft mycket svårt att slå Los Angeles Kings och faktum är att Kings vunnit hela 8/10 senaste mötena mellan lagen. Självklart är Panthers favoriter i denna matchup på hemmais, men Kings måste komma ur denna förlustsvit snart och Panthers är absolut ingen att att lita på vid odds ner mot 1.57 ML. Kings gjorde helt klart en godkänd insats mot betydligt bättre Predators och jag tror man har en rimlig chans att bryta sviten ikväll. Jag plockar värdet på bortalaget här och spelar

Match: Florida Panthers - Los Angeles Kings
Spel: 2 money line
Odds: 2.55
Insats: 3/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 23:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip