Florida Panthers - Minnesota Wild

Goalies: Montembeault (probable) vs Dubnyk (confirmed)

Väldigt intressant match i natt när slutspelsjagande Minnesota Wild gästar ett Florida Panthers som mer eller mindre är avsågat. Frågan är om detta Wild som gjorde en sådan fantastisk insats igår kan hitta energi och fokus och plocka andra raka segern i natt?

Florida Panthers ligger på en 12e plats i Eastern Conference och man har 11 poäng upp till slutspel för tillfället. Ett avstånd som mer eller mindre ska vara för svårt att ta ikapp. Man har dessutom urusel form och laget har radat upp hela 6 raka förluster. Senast igår föll man mot Boston Bruins på ett sätt som mer eller mindre summerar deras spel för tillfället. Man gör mycket rätt men chokar och visar loser-mentalitet i slutet av matcherna. Denna gång var det värre än vanligt då Panther hade en 3-2 ledning med mindre än 40 sekunder kvar av matchen men ändå lyckades man släppa in 2 snabba mål på denna osannolikt korta tid. Matchen slutade därmed 4-3 till hemmalaget Boston Bruins och denna förlust lär sitta kvar i skallen för Panthers.

Minnesota Wild däremot har allt att spela för. Man har sista slutspelsplatsen för tillfället från östra sidan och man kommer senast från en enormt bra insats mot Tampa Bay Lightning där man vann med 3-0 och Devan Dubnyk storspelade. Samma Dubnyk är bekräftad i natt igen och det märks att Wild vill glida vidare på denna vinnarvåg man skapade igår. Matchen utförde man fläckfritt mot ligans kanske bästa lag och det imponerar på mig.

Med detta i ryggen så tycker jag därför det är helt otroligt att vi får ett odds likt 50/50 i denna match. Panthers förväntas även starta unga Samuel Montembeault och han har endast ett framträdande i år och detta skulle isåfall bli hans första NHL start. Lägg där till den mentala biten med förlusten i slutsekunderna igår samt Wild fina spel och dessutom dominans införde (8 vinster senaste 10 mötena så tycker jag det finns goda möjligheter till en ensidig historia här.

Jag kommer därför spela

Match: Florida Panthers - Minnesota Wild
Spel: 2
Odds: 2.55
Insats: 5/7u
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip