Florida ska göra upp med NJ Devils natten till fredag och då hemmalaget förlorade det senaste mötet lagen emellan så lär man vara ute efter revansch, och jag tror på hemmaseger i matchen.

Florida tog en 6-1 seger senast hemma mot NY Islanders, en seger som måste varit riktigt skön då man bröt en fyra matchers lång förlustsvit.
Samtliga av dessa fyra förluster kom på bortaplan och där har man bara vunnit tre av åtta matcher, en siffra som inte alls imponerar.
Nu är det dock återigen hemmamatch som gäller och där har man varit otroligt bra då man vunnit samtliga åtta matcher, och sex av dessa har man vunnit under ordinarie tid.

Man har ett väldigt intressant lag då man har spelare som Huberdeau, Verhaeghe, Duclair och Ekblad för att nämna några. Man har även fått in Reinhart till denna säsongen och han håller en bra nivå, och jag tror att man återigen visar sig starkast på hemmaplan.
Saknas gör Thornton, Acciari, Marchment, Barkov och Nutivaara.

NJ Devils har vunnit hälften av sina 14 matcher såhär långt, och spelmässigt har det sett rätt bra ut.
Nu senast fick man med sig en poäng från mötet mot NY Rangers där man förlorade med 4-3 efter straffar. Innan dess blev det en 2-5 förlust mot Boston, så man kommer till denna matchen med två raka förluster.

Svenskarna Bratt och Johnsson har startat säsongen fint då båda står på elva poäng efter 14 matcher, och tillsammans med Mercer som kedjekamrat så har man varit en av lagets bästa kedja. I övrigt så har man spelare som Hischier och Hamilton så det finns helt klart kvalitet i laget, men jag tror ändå man får det tufft då jag håller Florida som det bättre laget i matchen.
Saknas gör Jaros, Wood och talangen Hughes samtidigt som Thompson och Blackwood är tveksamma.

Florida har varit urstarka på hemmais under säsongen och då man även är ett bättre lag än gästande NJ Devils så tror jag att man tar ytterligare en seger inför hemmafansen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Blackwood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip