Florida Panthers - Carolina Hurricanes

Goalies: Luongo (confirmed) vs Ward (probable)

Florida Panthers som hade ett sånt fantastisk flyt i spelet under början av februari har hamnat i en tyngre period med tre raka förluster. Senast föll man med 2-1 på hemmais mot Ottawa Senators i en väldigt jämn match. James Reimer startade sin femte raka match efter att Roberto Luongo blivit petat pga av dåliga insatser. Reimer gjorde återigen en bra match, men Kyle Turris 2-1 mål i mitten av andra perioden blev ett mål man inte kunde komma tillbaka från.

Carolina Hurricanes ligger i botten av NHL och det blir nog inget slutspel för Canes i år. Man på de 10 senaste matcherna gått 4-5-1 och 1 vinst på de senaste 7 matcherna man spelat. Formen är mad andra ord väldigt svag. Senast föll man mot Calgary Flames med 3-1, men ska jag vara ärlig var Canes det klart bättre laget. Man tog tidigt lednings i matchen men Flames svarade med 3 raka mål där M.Ferland och Johnny Gaudreau hade show. Det var tur för Flames att man hade två spelade som vann på egen hand då Canes styrde spelet hela matchen.

I natt är Roberto Luongo tillbaka i mål och jag sätter återigen ett frågetecken på hans form. Canes kan spela helt utan press och lär sätta fart, samtidigt som Panthers behöver hitta ett sätt att vinna igen. Vi får här en 5.0 lina och jag tycker vi har bra chans på mycket mål här.

Jag tror båda lagen gör minst två mål här och kommer därför spela

Florida Panthers - Carolina Hurricanes Ö5.0 mål @ 1.763 med 4/7 units hos Pinnacle Sports