Topplaget Florida tar emot Vancouver under natten till onsdag, och här tror jag att en hemmaseger väntar.

Florida har gjort en ruggigt stark säsong hittills då man toppar ligan tillsammans med Tampa Bay då båda står på 51 poäng, men då har man spelat två
matcher färre.
Nu senast slog man starkt motstånd i Carolina där man vann med 3-4 efter förlängning, och spelmässigt gjort man i vanlig ordning en riktigt bra insats.
Offensivt har man också visat upp ett grymt bra spel då bara Colorado gjort fler mål i ligan, och man snittar nästan fyra mål per match.

Laget håller en riktigt bra nivå då spelare som Verhaeghe, Barkov, Duclair och Huberdeau finns i laget.
Man ser ut att fortsatt sakna spelare som Hörnqvist och Reinhart, Men man har visat att bredden är riktigt bra, och här bör man kunna visa sig starkast.

Vancouver kommer med riktigt bra form till matchen då man vunnit åtta av sina nio senaste matcher, papper som givetvis är starka.
Nu senast blev det seger mot Seattle med 2-5 där ryske talangen Podkolzin öppnade målskyttet, men här väntar klart tuffare motstånd.

I laget finns det skickliga spelare i Horvat, Pettersson, Miller och Horvat för att nämna några, men på bortaplan mot ett av ligans bästa lag bör man få det svårt, speciellt då det finns en del avbräck i laget, och jag tror att man inte räcker till här.

Florida har visat upp ett strålande spel denna säsongen, framförallt offensivt och nu när man ställs mot enklare motstånd än på slutet bör man kunna bärga en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Bobrovsky (Unconfirmed) - Demko (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip