SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Dags för match mellan de två gigantiska lagen i svensk hockeyhistoria, Frölunda och Brynäs. Jag håller hemmalaget som solklara favoriter att vinna denna match. Frölunda har sett starka ut och jag tror man kommer städa av Brynäs här. Raka ettan spelas till 1.76 hos bet365 med en flatinsats.

Frölunda kommer till denna matchen med en stabil seger i bagaget när man hemmaslog Leksand med 4-2 senast. Innan det blev det förlust mot Skellefteå, så givetvis skönt för Frölunda att studsa tillbaka direkt med en seger. Innan det kom Frölunda från två mycket stabila segrar mot HV71 och Djurgården där man höll nollan i båda matcherna. Frölunda ligger på en stabil tredjeplats i serien och ser även denna säsong mycket starka ut. Givetvis kommer man även denna säsongen vara med och vara ett hot om att vinna SM-guldet.

Brynäs kommer till denna matchen med en seger i bagaget efter att man "hemmaslog" Skellefteå med 3-2 senast. Brynäs har faktiskt bara förlorat en match under ordinarie tid och det var i premiären mot Oskarshamn när man föll med 2-5 på hemmais. Totalt har det blivit sju poäng för Gävles krigare och med den poängskörden ligger man på en femteplats i serien för tillfället. Det ska dock mycket till för att det ska bli någon poäng mot Frölunda i denna matchen, Brynäs ser som sagt inte starka ut alls och kommer få det riktigt tungt mot Frölunda här. Inget superodds på Frölunda att vinna, men jag tycker att det duger gott för att placera ett spel på indianerna.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip