Dags för match mellan Frölunda och Färjestad där jag tycker att oddsen är lite väl viktade till Frölundas fördel med tanke på hur det sett ut den senaste tiden för de båda lagen. Jag kommer således spela Färjestad till 3.15 gånger pengarna. Spelet tas hos Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats.

Frölunda kommer från ett riktigt fiasko, förlust med 5-1 borta mot Oskarshamn gör att man vill ta fram skämskudden om man håller på Frölunda (som jag gör). Dessutom har Frölundas spel nu under en längre period varit makalöst dåligt resultatmässigt. I Frölundas sex senaste matcher så har det blivit EN vinst och den kom i CHL borta mot Luleå när man avancerade till final I CHL. Utöver det har det som sagt gått oerhört dåligt. I SHL har man fyra raka matcher utan att ens tagit en enda poäng. Förlusterna har kommit mot Rögle, Örebro, Skellefteå och nu senast Oskarshamn, inget snack om att Frölunda är ur balans för tillfället. Eftersom man sett så oerhört bleka ut den senaste tiden så har jag lite svårt att acceptera att man ska vara solklara favoriter hemma mot Färjestad som verkligen är vassa just nu. Nej, detta känns som det kan bli riktigt jobbigt för Frölunda. Jag väljer att placera mina pengar på Färjestad.

Färjestad har blandat och gett den senaste tiden i SHL, men om man ska se till den mest närliggande tiden så har det sett riktigt bra ut. Tre raka matcher med tre poäng blev det för Färjestad innan man nu senast föll mot Brynäs med 4-3 efter straffar på bortais. Färjestad ligger tvåa i SHL med fyra poäng upp till serieledande Luleå, dessutom har man en match mindre spelad, så det är inte så långt upp till Luleå. Färjestad är verkligen ett av lagen som i år har chansen att lyfta bucklan senare i vår och jag tycker det är fel att man är så stora underdogs borta mot Frölunda som för stunden är helt iskalla spelmässigt. Dessutom är Färjestad överlägsna i SHL när det kommer till specialteams, många matcher avgörs i den spelformen och då är det klar fördel Färjestad. Färjestad till 3.15 känns bra.

Match: Frölunda - Färjestad
Spel: Färjestad
Odds: 3.15
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: Lördag 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip