Dags för del två i back-to-back-mötet mellan Frölunda och HV71. Gårdagens möte vann HV71 med hela 6-1 och jag tror och hoppas att HV71 kan spinna vidare på den krossen och kanske slå Frölunda ännu en gång. Den raka tvåan på HV71 betalar i skrivande stund 3.75 hos Betsson , Nordicbet och Betsafe och den spelar jag med en flatinsats.

Frölunda hade en jättefin form innan förlusten kom mot HV71. Som jag var inne på i gårdagens rek så har Frölunda hamnat i lite av ett dödläge i SHL just nu. Det finns inte speciellt stora möjligheter att man antingen hamnar på andra eller fjärde plats i tabellen innan grundserien är över. Frölundas tredjeplats känns för tillfället väldigt gjuten och det ska till något ovanligt om Frölunda inte ska hamna på tredje plats. Detta innebär givetvis lite av ett dödläge för Frölunda där givetvis motivationen tar en hel del stryk. Tvärt om är det för HV71, efter segern mot Frölunda så finns ny hoppet uppe om att MÖJLIGEN knipa en sjätteplats i serien. Man kommer åtmindstone kriga hela vägen för att knipa den. Skulle man inte lyckas knipa sjätteplatsen så är det även oerhört viktigt inför stundande play-in vilken placering man hamnar på. Med andra ord är HV71:s motivation till denna match på topp. Även självförtroendet är givetvis på topp efter den fina segern mot Frölunda under gårdagen.

Med tanke på alla dessa faktorer tycker jag att 3.75 på en HV71-seger är alldeles för mycket. Motivation och självförtroende kan man komma väldigt långt på i sportens värld. Jag tycker möjligheterna för en HV71-seger ser betydligt mycket bättre ut än vad oddsen visar.

Match: Frölunda - HV71
Spel: HV71
Odds: 3.75
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip