Jag tycker att oddset på Frölunda är något högt trots att Frölunda gjorde en mycket bra match senast. Jag tycker att i och med hemmafördelen och en del andra faktorer att Frölunda borde ha ett lägre odds än 2.27 som vi erbjuds just nu. Jag tycker att Frölunda har goda möjligheter att vinna morgondagens fight. Spelet hittas hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe och spelas i vanlig ordning med en flatinsats.

Frölunda leder serien med 2-1 i matcher och har ett rejält mentalt övertag med tanke på att man lyckats vinna sin första match på hemmais samt att man tagit en match på Luleå-mark. Nu är det återigen dags för Frölunda att kliva in i Scandinavium och jag tror som sagt man har mycket goda möjligheter att vinna. Frölunda spelade senast en defensiv hockey som man verkligen blev straffade för. Jag tror Frölunda har lärt sig av den läxan och kommer köra 100% fart som man alltid brukar göra i Scandinavium. Frölunda har kanske varit det allra vassaste laget i slutspelet och att man ska stå så högt som 2.27 hemma mot Luleå när Luleå mer eller mindre är pressade att vinna tycker jag är för högt.

Mattson har spelat oerhört bra och det kan verkligen bli en avgörande faktor för Frölunda. Frölunda har dessutom vunnit två raka hemma mot Luleå och känner nog att man har dem där man vill ha dem. Jag tror som sagt på en helt annorlunda matchbild inför denna fight. Frölunda kommer vara det attackerande laget. Med tanke på Luleås press att vinna så tror jag inte man klarar det, trots att man kanske är ett lite bättre lag. Lite lika psykologi som det var för Färjestad borta mot Djurgården under fredagen.

Match: Frölunda - Luleå
Spel: Frölunda
Odds: 2.27
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip