Det är dags för semifinal i Champions Hockey League och vi har hela tre svenska lag vidare till semifinalerna. Djurgården tar sig an Mountfield på hemmais och i den andra semifinalen så möts de svenska giganterna Frölunda och Luleå. Det är just i den helsvenska semifinalen mellan Frölunda och Luleå som jag funnit ett spel som jag gärna vill ta. En rak Frölunda-seger ger i skrivande stund 2.29 gånger pengarna och det tycker jag är ett mycket fint spel. Spelet hittas hos Nordicbet eller Betsafe och spelas med en flatinsats.

Frölunda kommer till denna matchen i CHL med en lite sämre form än vanligt. Efter förlust senast mot Rögle så ligger man nu sex poäng bakom serieledande Luleå. Frölunda är dock alltid Frölunda och speciellt när det kommer till CHL, CHL ÄR Frölundas turnering, man hittar alltid vägar att vinna här. Nu står Luleå för motståndet och det är självklart så att det är extremt mycket prestige i denna matchen. Sveriges just nu bästa lag Luleå mot Frölunda som ligger på andra plats, inget snack om att det står oerhört mycket på spel. Jag får en känsla av att Frölunda dessutom är det laget som är mest sugna på att vinna denna matchen med tanke på att Luleå leder SHL etc.

Luleå trummar på oerhört fint i SHL och leder som sagt ligan. Men varför står Luleå endast runt 2.70-2.80 borta mot Frölunda!? I min värld ska dem stå minst 3x. Därav tycker jag att spelvärdet är helt klart på Frölunda. Frölunda har dessutom vunnit två av två matcher hemma mot Luleå denna säsongen. Dessutom är det mer eller mindre helt avgörande för Frölunda att vinna denna matchen, skulle man inte vinna så måste man slå från rejält underläge i den andra semifinalen när det är dags för Luleå att spela på hemmais. Luleå kommer vara jättenöjda med ett oavgjort resultat i denna match och kommer nog spela en del på resultatet samtidigt som Frölunda måste gasa för en seger. Jag tycker 2.29 gånger pengarna på Frölunda är alldeles för högt.

Match: Frölunda - Luleå
Spel: Frölunda
Odds: 2.29
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: Tisdag 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip