Dags för match mellan Frölunda och Malmö. Jag tycker att bortalaget ska ha bra mycket bättre chanser än vad oddsen visar och kommer därför spela Malmö draw no bet hos Unibet till 2.70 med en flatinsats.

Frölunda och Malmö ligger inte långt ifrån varandra i tabellen, lagen ligger för närvarande på femte respektive sjätte plats och det skiljer endast en poäng så ni förstår ju vikten av denna match. Om något av dessa lag skulle ta tre poäng ikväll så kan man nästan räkna med att komma top-6, så det är otroligt viktigt.

Frölundas form är inte den finaste, man kommer visserligen från två bortasegrar, men dessa har kommit mot Rögle och Örebro, så det är inga monsterlag man har slagit. Innan detta hade man tre raka förluster mot tuffare motstånd. två av förlusterna kom dessutom på hemmais mot Djurgården och Färjestad.

Malmös form är klart bättre med fem segrar på sina sex senaste matcher. Man har en väldigt fin form på bortais med fyra raka bortasegrar!

Det skiljer inte mycket mellan dessa två lag, anledningen till att Frölunda kanske är lite vassare än Malmö är deras specialteamspel, där är man bäst i serien samtidigt som Malmö ligger på en sjätte plats i serien.

Malmö har dessutom haft väldigt lätt för Frölunda tidigare denna säsong, i deras tre tidigare möten har Malmö förlorat en match efter förlängning samt tagit två trepoängare. Totalt 7/9 poäng mot Frölunda alltså. Senast lagen möttes så körde Malmö över Frölunda med 5-0 på hemmais. Jag tror på en rätt jämn match ikväll så jag tycker Malmö är klart för stora underdogs här.

Match: Frölunda - Malmö
Spel: Malmö draw no bet
Odds: 2.70
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip