Hockey i Göteborg på under torsdagskvällen då ett revanschsuget Frölunda gästas av Örebro, och här väljer jag att ta ställning för hemmalaget.

Frölunda har sett bra ut såhär långt och man placerar sig på en andraplats i tabellen. Man har spelat in 23 poäng på tolv matcher, och det är framförallt på hemmaplan poängen spelats in.

Kikar vi på hemmastatistiken så har man tagit 17 av 18 möjliga poäng, och det är bara Skellefteå som lyckats få med sig poäng från Göteborg.
Truppen håller en hög nivå och det ser bara ut som att Söderblom och Mustonen saknas i matchen.

Man kommer från en 3-2 förlust borta mot Oskarshamn i en match man vann skotten med klara 20-36. Båda målen gjordes i powerplay, och det är något man kan ta med sig in i detta mötet mot Örebro.

Örebro har även dem öppnat säsongen på ett riktigt bra sätt och man ligger på en fjärdeplats i tabellen med 21 inspelade poäng.
Precis som Frölunda så har man gjort sina bästa prestationer på hemmaplan där man vunnit fyra av fem matcher jämfört med bortaplan då man vunnit tre av sex matcher.

Man kommer från en 3-0 seger på hemmaplan mot Brynäs där man hade gjort samtliga mål på fem minuter, och resten av matchen slutade mållös.

Örebro har ett par riktigt vassa gubbar i Rendulic och Brome som ständigt är ett hot offensivt. Här ställs man dock på större prov än senast då man kommer möta en ännu starkare defensiv, och här tror jag man får det riktigt tufft.

Frölunda trivs ypperligt bra på hemmaplan då man tagit 17 av 18 möjliga poäng hittills. Här tror jag man visar sig starkast och tar en ny seger, och jag väljer således att ta ställning för hemmalaget i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip