Formstarka Frölunda tar emot Skellefteå i en intressant match under lördagen, och här tror jag vi bjuds på en underhållande match.

Frölunda är ett av ligans formstarkaste lag då man de senaste åtta matcherna bara fått se sig besegrade en enda gång, och det mot Malmö på bortais med 5-4 efter förlängning.
Nu senast slog man just Malmö på hemmais med 1-0 där man spelmässigt inte gjorde sin bästa match, men Tomkins var ett monster i kassen då han räddade samtliga 41 skott han fick på sig.

Offensivt finns det en hel del kvalitet i laget då man har spelare som Mursak, Lasch och Spacek för att nämna några.
Man är det lag som gjort flest mål hittills i ligan då man hittills hittat nätet 58 gånger, och här tror jag att man fortsätter producera framåt.

Skellefteå har blandat och gett på slutet då man i de fem senaste matcherna bara vunnit två matcher, och man har bland annat förlorat mot Brynäs samtidigt som man slagit Luleå. Det har även sett sämre ut defensivt jämfört med i början av säsongen, något som oroar då man ställs mot tufft motstånd här.
Nu senast blev det förlust med 3-2 borta mot Örebro efter straffar där man fick in en sen kvittering, vilket gjorde att man fick med sig en poäng från matchen.

Precis som hemmalaget har man en bra offensiv med spelare som Lindström, Loibl, Möller och Johnson för att nämna några, och även om man har ett par vassa spelare borta offensivt så har man absolut kvalitet att hota hemmalaget.

Frölunda har gjort flest mål i ligan hittills men här man ställs mot ett Skellefteå som även dem håller en bra nivå offensivt, något jag tror bäddar för en målrik och underhållande match, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip