Full omgång i SHL där Frölunda och Skellefteå står för en av matcherna, och här bör gästerna kunna utmana.

Efter två raka förluster studsade Frölunda tillbaka då man slog jumbon HV71 med 3-1 på hemmais. Det var dock ett spel som inte imponerade, och det hade inte varit orättvist om HV71 gick segrande ur matchen.
Man gjorde två mål i powerplay signerat Johansson och Nilsson, och det var special teams som avgjorde matchen.
Nu väntar dock helt annat motstånd, och man måste upp rejält för att nypa en ny seger.

Radan Lenc har lämnat för HV71 och även om han inte varit superhet så lämnar det ett tomrum framåt.
Det finns dock namn i Lasch, Nilsson, Friberg och Innala, så man har ett bra lag, men känslan är att det blir tufft här så formen inte varit som bäst.

Skellefteå har efter en period med fem raka förluster hittat vägar att vinna, och inför matchen har man tagit tre raka segrar.
Luleå, Brynäs och Örebro har stått för motståndet, så det har varit en del bra lag man slagit, men man själva tillhör ett av ligans bästa lag.

Det finns en riktigt fin spets i laget med Pudas, Möller och Hugg för att nämna några. Man har dock även en riktigt bra bredd i laget då samtliga kedjor kan producera offensivt, och på slutet har man imponerat klart mer på mig än vad hemmalaget gjort.

Skellefteå tillhör ett av ligans bästa lag och trots en tuff bortamatch mot Frölunda så ska man kunna ta en ny seger, speciellt då formen är bra, och jag tror mest på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 asian 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort) och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip