HC Riga och Russkie Vityazi ska göra upp i en enormt viktig match för gästerna, och jag tror också det är laget som drar det längsta strået.

HC Riga Slog Kapitan senast med 5-2, ett lag som ligger klart sist i tabellen och som bara vunnit elva av 64 matcher. Näst senast lyckades man med bedriften att förlorat trots hemmaplan med 2-3.
Formen är inget bra och innan vinsten senast så hade man sju raka förluster. I tabellen hittar man laget på näst sista plats i conferencen med 52 poäng och man har inte varit nära en slutspelsplats någon gång under säsongen egentligen. Man gör alldeles för lite mål framåt och 95 stycken på 62 matcher är 1,5 mål per match, och då förstår alla att man inte kan vinna matcher.

Russkie Vityazi är verkligen ute efter en slutspelsplats och nu börjar det dra ihop sig. Man måste se till att vinna matcherna som är kvar och här möter man HC Riga i ett dubbelmöte, och chanserna till segrar är goda. Man kommer med kanonform och man har sju raka segrar. Motståndet har inte varit det tyngsta, men vissa av lagen har varit jämngoda med dagens motstånd. Man ligger tre poäng från slutspel och segrarna måste fortsätta.
Bredden är lagets styrka och motivationen bör vara på topp med tanke på utgångsläget och hemmalaget har absolut ingenting att spela för.

Gästerna har högre nivå, mer bredd och högre motivation, och jag tror också det fäller avgörande i denna match.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip