SHL bjuder på match mellan HV71 och Brynäs här, och jag har min idé klar.

HV71 har haft en väldigt tung säsong hittills och man placerar sig på en tiondeplats i tabellen.
Man kommer dock från en lite bättre period på slutet då det har blivit fyra segrar på de sex senaste matcherna, så det har blivit en del inspelade poäng.

Näst senast så lyckades man slå Rögle borta med 6-7 efter förlängning i en väldigt underhållande match, och det var ett riktigt styrkebesked från laget att formen är på väg uppåt även om Rögle var det laget som skapade mest.
Nyförvärvet Siikonen behövde bara 2.23 för att spräcka sin målnolla i den första matchen, så han fick en riktigt bra start för laget.

Nu senast så slog man tillbaka Örebro med 4-1 efter att man gjort en riktigt solid insats. Man vann skotten med 26-14 så man gav inte gästerna alls många heta lägen, och man vann helt rättvist.
Ilomäki stod för två mål i matchen och även han har börjat bra för klubben.

Man har gjort en del förstärkningar då man plockat in Donovan, Siikonen, Ilomäki och Murray för att försöka ta sig upp ur bottenträsket, och sett till de senaste matcherna så har man verkligen lyckats med det då de presterat riktigt bra, och hela laget har lyft sig.
Nu är det hemmaplan och det är också en klar fördel då man spelat klart bättre i sin borg, och här ska man ha bra chans att bygga vidare på sin fina trend.

Brynäs har precis som hemmalaget haft en riktigt tung säsong och man är jumbo i serien tillsammans med Malmö. Man har dock en match mer spelad, så läget är allt annat än bra för laget.
Nu senast tog man en otroligt skön seger då man slog just Malmö borta med 0-3 i en rätt jämn match som kunde slutat hur som helst, så segern var oerhört viktig.
Innan dess så hade man dock en tung period på sex raka förluster, så även om man vann senast så har man knappast någon toppform.

Nu är det även en ny bortamatch och trots den viktiga segern på resande fot senast så har man varit otroligt svaga när man inte fått spela uppe i Gävle då det har bara blivit fem segrar på 19 matcher, och med det är man ligans svagaste bortalag tillsammans med Linköping, så här tror jag man kommer få det riktigt tufft.

HV71 har rustat upp för slutspurten av serien här då man plockat in en del nya gubbar, spelare som också presterat, och här tycker jag att man ska ha en bra segerchans, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 1.90 hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip