Dags för match mellan HV71 och Färjestad. Om ni frågar mig så är oddset alldeles för högt på Färjestad till denna match. Färjestad har visat upp ett mycket fint spel till och från och nu erbjuds vi 2.88 på att Färjestad vinner matchen. Det är i min bok ett bra spel.

HV71 ligger näst sist i tabellen med tre inspelade poäng i de sex inledande matcherna. Givetvis oerhört svaga papper för ett lag som HV71, eller oavsett är det värdelöst. HV71 slog Oskarshamn på hemmais med 6-3 men det är den enda segern man har tagit hittills i SHL och de mot de sämsta laget i serien. Nu står man cirka 2.15 gånger pengarna "hemma" mot Färjestad. Jag förstår verkligen inte. Visst pucken är rund och platt, mycket han hända, men det känns verkligen som ett alldeles för lågt odds på ett HV71 som verkligen inte fått till det hittills.

Färjestad har inte heller imponerat hittills i SHL, man har varit strået vassare än HV71 och tagit fyra poäng hittills. Givetvis oerhört dåligt för att vara ett så starkt lag som Färjestad. På förhand känns det som att det kan bli en oerhört bra och fartfylld match mellan två lag som verkligen levererat offensivt men släppt in oerhört mycket mål bakåt. Det luktar verkligen mycket mål här, men jag tycker oddset är för dåligt nu på överspelet så den raka tvåan känns klart bättre. Färjestad är jämnbra med HV71 just nu men överlag tycker jag att de är de bättre laget och ska således absolut inte vara så stora underdogs som man är nu. På neutral is som det är nu så borde man verkligen inte stå högre än 2.50 gånger pengarna.

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip