Under lördagskvällen spelas det hockey i Husqvarna Garden, och det är HV71 som gästas av Färjestad.

HV71 ligger näst sist i tabellen, och inledningen har inte alls varit bra. Framförallt är det bortaspelet som varit dåligt, och där har man inte tagit en enda poäng på fyra matcher.
I dessa matcher har det dock varit tufft motstånd då Frölunda, Örebro, Luleå och Skellefteå har stått som motståndare, men såklart ska man kunna bättre än man visat.

På hemmaplan har man dock varit bättre och där har man vunnit en av sina två matcher. Förlusten kom mot Rögle med 2-3, och där föll man snöpligt då gästerna avgjorde med bara 1.28 kvar av matchen.
I segermatchen så gjorde man en grym upphämtning mot Oskarshamn, och man vände ett 1-3 underläge till seger med 6-3.

Färjestad har även dem öppnat riktigt svagt och de har vunnit två av sex matcher. Senast tog man sin första trepoängare då man slog Linköping hemma med 5-4.
Man skaffade sig en 3-0 ledning redan efter nio minuter, och man satte sig själva i en bra sits.
Linköping tog dock över matchen fullständigt, och trots ett skottövertag på klara 15-48 så lyckades man inte vinna.

Innan dess så hade man tre raka förluster och det mot svagt motstånd i Brynäs, Oskarshamn och Malmö, så formen är allt annat än bra trots att man vann senast.

Nu ska Färjestad ner till Jönköping för att göra upp med HV71, och trots att även hemmalaget startat serien svagt så har man spelat bra på hemmaplan, och jag tror man visar sig starkast och vinner matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 2.15 hos Nordicbet & Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip