Det är dags för match mellan HV71 och Skellefteå. Ett lag ligger trea i tabellen och ett lag ligger tolva i tabellen, trots det är oddsen rätt så jämna, det förstår jag mig inte på. För mig ska Skellefteå vara klart mycket större favoriter än HV71 här och jag kommer således spela bortalaget att vinna denna match under ordinarie tid. Oddset är i skrivande stund 2.31 hos Betsafe och Nordicbet och spelet tas med en flat.

HV71 ligger som sagt tolva i tabellen och det ser minst sagt tungt ut för den så anrika klubben. Det är endast en poäng ned till den absoluta botten där Linköping just nu ligger och kippar efter andan. HV71 har dessutom åkt på tre raka förluster den senaste tiden, förlusterna har dessutom kommit mot rätt svaga lag, Djurgården, Brynäs och Färjestad. Nej, det ser verkligen mörkt ut för HV71 och varför man bara är små underdogs hemma mot Skellefteå har jag aningen svårt att förstå här faktiskt.......

Skellefteå kommer till matchen med ett klart bättre självförtroende efter två raka segrar, förvisso mot svaga motstånd men även de segrarna genererar fina poäng. Skellefteå har inte direkt någon press på sina axlar och kan bara spela ut precis som man vill. Man gick dessutom om Luleå i tabellen under förra omgången så de myser man nog lite extra på i Skellefteå. Nu är det dags att möta ett HV71 som har en otrolig press på sina axlar och jag tycker att Skellefteå ska vara större favoriter i denna match med tanke på avsaknaden av publik.

Skellefteå till 2.31 känns fin på förhand.

Stort lycka till!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip