Match fem mellan Karaganda och Metallurg Novokuznetsk ska spelas här, och hemmalaget har läge att avgöra matchserien då man leder med 3-1 i matcher.

Karaganda förlorade något oväntat den inledande matchen på hemmaplan med 1-2, och den såg man inte komma. Därefter har man visat att man tillhör toppen av lagen i ligan och vunnit tre raka med siffrorna 6-1, 2-4 och 2-5. Erdakov, Lomako och Ziazov har varit frontfigurer under slutspelet, där den förstnämnda står på sex poäng på dessa fyra matcher, tätt följt av Ziazov som står på fem assist.
Under grundserien var det klar fördel Karaganda och man hade 20 poäng mer.

Metallurg Novokuznetsk skrällde i första matchen men har därefter fått känna på Karaganda när de varit på sin topp, och då är det inte många lag i serien som kan mäta sig med dem. Chernov och Romantsev är lagets bästa spelare och dessa herrar har haft svårt att komma till ordentligt samtidigt som Karaganda gör ett jättejobb att se till så lägena inte uppstår. Men är det några spelare hos gästerna som ska göra det så är det dessa två spelare.

Hemmalaget har läge att avgöra matchserien på hemmaplan, en uppgift jag tror man löser med tanke på hur matchserien sett ut hittills.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar 5u // TT

This is the stats tab
This is the post tip