I detta möte fick vi ett game 7 vilket jag absolut inte hade trott inför matchserien. Nu är det dock dags för hemmalaget att visa att man är det bättre laget och skicka gästerna till vila.

Karaganda har inte lyckats avgöra matchserien efter sex matcher, och helt plötsligt blir det oerhört spännande. Nu finns det dock inte på kartan för mig att man skulle åka ur redan i detta skede av slutspelet, och kan inte tänka mig annat än man skärper till sig och vinner på ett stabilt sätt.
Vi snackar om laget som slutade fyra i tabellen och som möter det lag som slutade på plats 13. Senast förlorade man med 4-2 på bortaplan trots att man vann skotten med 24-45. Nu måste Erdakov, Ziazov och Alshevsky med flera höja sig och bara fixa detta för att det inte ska bli fiasko.

Metallurg Novokuznetsk gör det bra trots att man inte hänger med i vissa perioder i matcherna. Det är ofta man förlorat skotten men ändå vinner matchen, och det är inte bara att man har tur, utan man är effektiva framåt. Samtidigt ska vi säga att karaganda läckt ovanligt mycket bakåt, och nu är det dags att få till defensiven.

Hemmaplan inför sina egna fans, en game 7, vad mer kan man önska sig som publik?. Möjligvis en seger, och det tror jag man fixar!

Speltips: 1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip