Toppmöte i hockeyallsvenskan under tisdagen då seriefyran Karlskoga tar emot serietrean Björklöven, och med massor av skickliga spelare offensivt på isen bör chanserna till en målrik match vara bra.

Karlskoga bröt sin tre långa förlustsvit senast då man avfärdade Almtuna på hemmais i den senaste matchen, och siffrorna skrevs till 4-1.
Näst senast mötte man just dagens motståndare Björklöven och där blev det förlust med 4-2 i en svår bortamatch.
Man har gjort 58 mål på sina 21 matcher hittills så framåt har man kanske inte öst in mål, men i grunden finns det helt klart spets framåt.

En spelare är Henrik Björklund som gjort 21 poäng hittills vilket gör att han ligger femma i den totala poängligan, och det är en spelare som år efter år presterar.
I övrigt så har man namn som Rekonen, Lindquist och Lilja, så kvalitet finns framåt, och här bör man kunna hota gästernas defensiv och få in några puckar.

Björklöven har formen på topp då man kommer med tre raka segrar, och kikar man på de nio senaste matcherna har man tagit åtta segrar.
Nu senast slog man Mora på bortaplan med 1-4 där man åkte på 1-0 i baken tidigt, men man vände matchen.
Offensivt levererar man ordentligt då man gjort 87 mål hittills, något som ger ett snitt på över fyra mål per match, och med det är man bäst i ligan.

Just offensivt har man ett väldigt starkt lag då bland annat spelare som Hutchings, Liss, Ottosson, Gropp och Fitzgerald finns i laget, men man har egentligen fyra starka kedjor, och här bör man fortsätta att producera framåt.

Senast lagen möttes blev det sex mål då Björklöven vann med 4-2 och här tror jag återigen på en målrik match då det finns massor av offensiv kvalitet, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip