Ödesmatch för värdarna Karlskoga väntar då man det är vinna eller försvinna efter att gästande HV71 vunnit samtliga tre möten såhär långt, och risken är stor att man blir svepta här.

Karlskoga slutade på en fin tredjeplats i grundserien och på vägen till denna semifinalserien så slog man även ut Mora med 4-1 i matcher.
Här har man dock inte räckt till då man förlorat samtliga tre matcher, och det med siffrorna 2-1, 5-2 och nu senast 3-5.
Med detta sagt har man släppt in tolv mål på tre matcher, något som helt klart oroar då det är just defensiven som varit laget styrka, men man har inte lyckats neutralisera gästernas fina offensiv.

Visst har man en del bra spelare framåt i Björklund, Rekonen, Lilja och Lindquist som kan ställa till oreda framåt. Man är dock inte ett lika bra lag som gästerna, något som också visat sig i matcherna hittills, och här är risken stor att säsongen tar slut.

HV71 bara ångar på i detta slutspel och hittills har man vunnit sju av de åtta spelade matcher. I flera matcher har man även tagit klara segrar som 2-11 och 7-0, något som verkligen imponerar.
Nu senast blev det en 3-5 seger på bortais där man trots 2-0 i baken redan efter nio minuter kunde vända på matchen, och Kelleher var en av lagets bästa spelare då han gjorde tre poäng i matchen.

Nu väntar en ny bortamatch, och det mot ett lag som kommer göra allt för att inte säsongen ska ta slut.
Man har dock ligans bästa trupp med spelare som Powell, Kelleher, Vesel, Forsberg och Billins för att bara nämna några av lagets stjärnor, och kliver man bara ut och gör jobbet så ska man vara numret större.

Karlskoga har gjort en stark säsongen men här tror jag det tar stopp då man möter ligans bästa lag, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip