Vi bjuds på hockeyallsvenskan under fredagen och jag har hittat ett spel i matchen mellan Karlskoga och Mora.

Karlskoga imponerade senast när man slog serieledande HV71 på hemmais med 4-3. Det svängde då man först tappade 2-0 till 2-3 för att sedan vända tillbaka och vinna matchen med 4-3.
Som i de flesta fall var Björklund högst inblandad I vändningen då han stod för två av målen i matchen.
Detta var lagets sjunde raka seger, och nu ligger man på en tredjeplats i tabellen.

I laget finns det hög kvalitet i spelare som Rekonen, Lilja, Lindquist och tidigare nämnda Björklund för att nämna några och man har tre spelare bland de 16 bästa poängplockarna i serien, och här bör man återigen leverera offensivt.

Mora slog Västervik hemma i sin senaste match där siffrorna skrevs till 3-1.
Segern har man dock målvakten Ward att tacka för då han var lysande i matchen, och han räddade 41/42 skott. Samtidigt var man effektiva framåt då man trots enbart 20 skott på mål kunde vinna matchen.

Spelmässigt har man inte imponerat nämnvärt under säsongen men det finns trots allt en hel del offensiv kraft i laget i form av Persson, Ljunggren, Wernblom, Lavoie och MacIntyre, och jag tror att man behöver leverera framåt för att kunna vinna matchen.

Karlskoga gör en riktigt bra säsong och framåt finns det en hel del kvalitet. Här möter man dock ett Mora som även dem har skickliga spelare framåt, och här tror jag på en målrik match.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip