Riktigt fint möte under fredagen då Karlskoga gästas av Timrå, och här har jag min idé klar.

Karlskoga kommer in i denna matchen med en 6-3 förlust mot Almtuna, och man gjorde ingen bra match. Defensiven stämde inte alls och det är bara att glömma den insatsen och blicka framåt.

Man ligger sjua i tabellen och det är bortaspelet som gör att man inte ligger högre då man bara vunnit två av sex matcher på resans fot.
Nu vänder man hemåt igen och hemma har man vunnit fyra av sex matcher där man också utmanat serieledande Björklöven, så det är inte lätt att bara komma och hämta poäng för gästerna här.

Truppen är bra och med spelare som Thorell, Immo och Björklund i laget så håller offensiven en hög nivå.

Timrå går som tåget för tillfället och man har nu tagit sju raka trepoängare. Senast blev det seger med 6-3 hemma mot Mora där man gjorde en bra insats trots att man går ner sig i sista perioden.
Man har totalt vunnit nio av sina elva matcher, och med en målskillnad på 47-19 så kan man inget annat än imponeras.

Dahlén är dock fortsatt borta med landslaget och nu ställs man mot tuffare motstånd än man gjorde senast, och det är klart kännbart att sakna en spelare som gjort 19 poäng på åtta matcher trots att man har en riktigt bra trupp.

Karlskoga på hemmaplan lär inte bli någon enkel uppgift för Timrå, och här väljer jag att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: 1X och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip