Hockeyallsvenskan bjuder på full omgång under onsdagen och jag har hittat ett spel i matchen mellan Kristianstad och Karlskoga.

Kristianstad kommer från ett målkalas där man vann mot Tingsryd med 5-7. Man hade en 0-5 ledning redan efter 33 minuter, något som Tingsryd inte lyckades äta upp. Man förlorade dock resten av matchen med 5-2 där också ett mål kom i öppen kasse, så man gick ner sig en del ju längre matchen led. Segern kom lägligt då Almtuna som ligger ovanför i tabellen tog två poäng, så nu har man fyra poäng upp.
Man håller dock fortfarande låg klass och här möter man ett lag som i grunden är klart bättre.

Karlskoga ligger fyra i tabellen, två poäng bakom trean Timrå. Man kommer från två raka förluster där man förlorat med 4-2 mot Modo och nu senast Almtuna med 5-6 efter förlängning. Man gjorde dock en riktigt bra upphämtning i matchen mot Almtuna då man hämtar upp 1-5 till 5-5 sista 23 minuterna, så här lär man komma in i matchen med bra självförtroende. Ett tråkigt besked för klubben har kommit då man går skilda vägar med Filip Ahl, och det är såklart ett stort avbräck offensivt. Man har dock bra bredd i truppen och man har förhoppningar att få in en ny spelare innan 15 februari enligt klubbchefen.
Man har under säsongen vunnit samtliga tre matcher mot Kristianstad där siffrorna varit 5-3, 1-2 och 7-3, så man har helt klart ett mentalt övertag på laget.

Här är Karlskoga det klart bättre laget i matchen och jag tror man tar en bekväm seger mot ett svagt Kristianstad.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365 // TT