Kristianstad ska göra upp med Södertälje under onsdagen, och här har jag min idé klar.

Kristianstad åkte på ännu en förlust senast då man förlorade med 6-4 mot Vita Hästen, och det var lagets andra raka förlust.
Just defensiven har sett riktigt svag ut i dessa två matcher vilket elva insläppta mål intygar.

Nu är det hemmaplan som gäller och där har man presterat bättre än på resande fot då man vunnit tre av sina fem matcher.

Truppen har spelare som Miketinac, Kellman och Jacob Larsson, men överlag så har man inte alls samma bredd som många andra lag, något som gör att man också tillhör bottenskiktet av tabellen.
Man har sjukdomar i klubben och tränaren Gath saknas. Även Öhman, Clang och Edmonds saknas här.

Södertälje kommer med bra form in i denna matchen då man vunnit tre av sina fem senaste matcher.
Förlusterna har kommit mot Modo och Timrå samtidigt som man vunnit mot lag som Karlskoga och Björklöven, så spelschemat har varit tufft.

Senast så blev det seger mot Karlskoga med 4-3 efter att man avgjort i powerplay med dryga tre minuter kvar av matchen, och det bygger på självförtroendet ännu mer.

Blomstrand är tillbaka i truppen och det är en spelare som normalt sett håller riktigt hög kvalitet, och han lär vara riktigt sugen på visa upp sig här igen.
I övrigt så har man gått ut med att Heikkinen och Bengtsson saknas.

Södertälje har sett bra ut sista tiden och senast man har nere och mötte Kristianstad så tog man en fin 0-6 seger, och här tycker jag segerchansen återigen ska vara god, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip