Dags för det tredje mötet mellan Kristianstad och Väsby, och här är det vinna eller försvinna för gästerna.

Kristianstad slutade sist i tabellen vilket gjorde att man ställdes mot Väsby om att få spela kvar i ligan nästa säsong.
Hittills har man spelat två matcher där man vunnit båda, och siffrorna har skrivits till 2-3 samt 1-3, så man har skaffat sig ett kanongrepp om denna matchserien.
I den första matchen visade man upp ett stabilt powerplay där samtliga tre målen kom i spelformen, så man visar att man kan hota Väsbys svaga defensiv.

Nu är det hemmaplan och man har samtidigt chansen att stänga denna matchserie, men matchen ska spelas, och jag är inte säker på att man bara går ut och vinner matchen, speciellt då gästerna får tillbaka sin bästa spelare.

Väsby har förlorat de två inledande matcherna vilket betyder att man nu måste vinna tre raka matcher för att få spela kvar i hockeyallsvenskan nästa säsong, så läget är helt klart tufft.
Offensiven som varit bra under säsongen har inte sett riktigt lika stark ut i de två matcherna mot Kristianstad, och det gör nog en hel del att Lavoie varit avstängd.

Stjärnan Lavoie är dock tillbaka här och han är den spelaren som både gjort mest mål och flest poäng i laget, så det är ett stort plus för offensiven här.
Man har även spelare som Smith, Lindberg och Bittner i truppen, så framåt har man en hel del spets, och här blir man väl underskattade.

Kristianstad har kopplat ett järngrepp om matchserien och det gäller att vinna en match till. Här får dock gästerna tillbaka sin bästa spelare, något som lär höja hela laget, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip