Match nummer fyra mellan Kristianstad och Väsby, och här har jag en idé i matchen.

Kristianstad vann de två första matcherna i kampen om att hålla sig kvar då man vann med 2-3 och 1-3 på bortaplan. Nu senast kunde man dock inte avgöra matchserien då det blev förlust med 1-3, vilket nu gör att det står 2-1 i matcher.

I matchen senast så var det inget snack om att gästande Väsby var det bättre laget, och de såg klart bättre ut än i de två tidigare matcherna.
Här har Kristianstad återigen fördel av hemmaplan och det är där man gjort sina bästa matcher under grundserien, så då det är en plus.
Med tanke på den senaste matchen så kommer man dock behöva höja sig en hel del, och jag är inte alls säker på att man vinner här.

Väsby såg klart bättre ut senast och 1-3 segern var välförtjänt.
Kikar man på den andra perioden i matchen så var den riktigt bra, och siffrorna kunde absolut blivit större än 1-3.

Raphael Lavoie var tillbaka senast och trots att han inte noterades för några poäng i matchen så såg det ut som att hela laget höjde sig i hans närvaro, så här lär man återigen komma in med en bra känsla, och man har absolut kapacitet att vinna matchen och kvittera matchserien.

Truppen känns också något starkare än hemmalagets då man har spets i Lavoie, Lindberg, Bittner och Smith, så framåt är man ett klart starkaste lag med fler matchvinnare, något som kan bli avgörande här.

Väsby reagerade bra på Lavoies återkomst senast och här tror jag att man återigen kommer stå för en stabil insats, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip