Motivationstvåan ligger närmast här och jag tror gästerna löser uppgiften.

Kunlun Junior når inget slutspel och formen är dessutom dålig med åtta förluster de tio senaste. Man kommer från ett dubbelmöte med MHC Spartak där man hade 3-1 efter två perioder i första matchen men vek ner sig och tappade till 3-6 i sista perioden. I andra matchen hade man återigen en 3-1 ledning i mitten av andra där man tillslut förlorat 4-7 och man visar tydligt att man inte kan spela av en match i ledning, och det är oroväckande.
Linan med Kruty och Zababurin är sylvass framåt och man står på 64 respektive 61 poäng hittills. Offensiven är dock alldeles för dålig och man har släppt in 227 mål på 62 matcher.

Krylya Sovetov tycker jag är det bättre laget, mycket tack vare att man är klart bättre defensivt. Man slåss också om de två sista slutspelsplatserna där man just nu innehar åttondeplatsen med samma poäng som sjuan. Bakom jagar tre lag, och vill det sig illa här så kan man halka ner från platsen.
Man har gjort lika många mål framåt som hemmalaget, men dessa är fördelade på fler spelare och bredden är större då Kunlun förlitar sig på några få spelare.
Man är minst lika bra på bortaplan och jag ser det inte som någon större nackdel, och med tanke på tabellplaceringen så ska man vara på topp.

Jag tror gästerna kniper segern och befäster åttondeplatsen.

Speltips: 2 asian hcp -1 och jag investerar 3u // TT