Natten till lördag bjuder på hockey mellan LA Kings och Vegas, och här tar jag ställning för gästerna.

LA Kings har öppnat säsongen bra, och man ligger på en femteplats i divisionen.
Det har blivit tolv segrar på 28 matcher, och det är ett klart godkänt facit med tanke på vilken nivå truppen håller.
Nu senast blev det en 4-1 seger hemma St Louis där grunden lades i den första perioden då man hade 3-0 redan efter 14 minuter.

I truppen hittar vi spelare som Kopitar, Carter, Doughty och Athanasiou, så det finns en del spets i laget, och de två förstnämnda har stått för en väldigt bra inledningen på säsongen.
Överlag så håller truppen inte en nivå som gör att man ska kunna utmana de bästa lagen i ligan, och här är känslan att man får det tufft.
Saknas gör Frk samtidigt som Brown är tveksam, och den sistnämnda har gjort 19 poäng på 26 matcher, så det vore ett stort avbräck i matchen.

Vegas leder divisionen då man spelat in 41 poäng hittills vilket är tre poäng fler än tvåan Colorado, och då har man också spelat en match mindre, så inledningen på säsongen har varit riktigt bra.
Man kommer från en 5-4 seger mot San José där backen Theodore stod för tre poäng, och han gjorde en riktigt bra match.

Formen är även den riktigt bra då man vunnit fyra raka matcher, så man kommer in med bra självförtroende till denna matchen.
Truppen håller en väldigt hög nivå då man har spelare som Karlsson, Theodore, Stone, Marchessault och Pacioretty i laget, så man tillhör den absoluta toppen.

Nu är det bortaplan och där har man vunnit 8/12 matcher, vilket är ett riktigt bra facit, så man visar att man även behärskar bortaspelet, och jag tror man visar sig starkast här.
Saknas gör Pietrangelo samtidigt som Stephenson och Tuch är tveksamma.

LA Kings har gjort det bra hittills sett till förutsättningarna, men här ställs man mot väldigt tufft motstånd, och jag tror man får tufft att knipa poäng i matchen, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Petersen (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip