Match två mellan Leksand och AIK där hemmalaget har satt sig i en bra sits, och man kan säkra kval mot SHL på hemmaplan.

Leksand vann första möter borta med 1-2 efter att man gjort ett tidigt ledningsmål. Man gjorde 0-2 i öppen kasse där AIK fick in 1-2 med 35 sekunder kvar.
Brage gör återigen en kanonmatch mellan stolparna och spelarna känner verkligen att man har en trygghet där bak, vilket inger ett lugn i laget.
Med segern senast vann man sin nionde raka match, och självförtroendet är således på topp.
Man vann utan Ollas senast där Enock gick upp och spelade forward då han var sjuk, och det återstår att se om han spelar här.
Det kommer bli ett fullsatt Tegera där man kan avgöra matchserien på hemmaplan, en chans man såklart ska kunna förvalta.

AIK fortsätter att choka och man förlorade den inledande matchen på hemmaplan. Pressen blir bara större och större, och man ser helt enkelt inte ut att palla trycket.
Senast stod Källgren i kassen, och han gjorde det bra, men man har inte alls samma lugn vad gäller målvaktsposten som hemmalaget har.
Nu är det vinna eller försvinna och pressen på spelarna och klubbens axlar är enorm, och det kommer inte att bli lätt att åka spela i Tegera.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip