Leksand mot Björklöven där jag har min idé klar.

Leksand fullkomligt körde över Vita Hästen senast och det var inget snack om saken. Man vann med 4-0 där man gjorde mål i öppen kasse, men man kunde vunnit med ännu klarare siffror. Skottstatistiken slutade med förkrossande 40-12 till Leksand som fullkomligt körde över stackarna från Norrköping.
Man kommer från två raka matcher där man vunnit med 4-0 och man placerar sig på en fjärdeplats, och ska försöka hålla Modo bakom sig.
Man är ett av de mest formstarkaste lagen i ligan sett till de 20-25 senaste matcherna och man fick ytterligare ett formbesked mot Vita Hästen.

Björklöven kommer från en 5-2 seger mot Pantern. Trots det så kommer man inte få spela vidare under säsongen då man slutar tia, där drömmarna om vidarespel rasade efter fyra raka förluster innan just segern mot Pantern senast. Man är alltså helt omotiverade sett till tabellen och på bortaplan har man inte samma publik att spela för, så jag tror vi kommer få se ett rätt tamt Björklöven i denna matchen.
En annan faktor som talar emot laget är spelet på bortaplan där man bara tagit åtta segrar på 25 matcher, där ynka tre segrar är tagna på ordinarie tid.

Nä, detta ska Leksand vinna på sin hemmaplan, och jag räknar med att vi kommer få se Leksand avsluta grundserien med en seger.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos FastBet eller Bethard // TT

This is the stats tab
This is the post tip