Match två i slutspelsserien där Leksand ställs mot Karlskoga.

Leksand gick in i denna serie med två poäng, en poäng efter Västerås som man mötte senast. Man vann den matchen med stabila 0-3, och jag tycker man gjorde en klockren match taktiskt sett, och lägen fanns för fler mål. Brage var grymt bra och höll nollan, och med detta sagt så har man fem poäng, vilket gör att man har en poäng tillgodo på just Karlskoga. Med seger här så rycker man ifrån och skaffar sig ett järngrepp om förstaplatsen, något hela laget strävar efter.
Formen är på topp och man har hållit nollan i tre av de fyra senaste matcherna, och har en målskillnad på 15-2.
Spelare som Lang och Karlberg är riktigt sevärda på isen, samtidigt som man har rutinerade gubbar i Karlsson och Ritola.
Ska man kika på powerplay och boxplay så hade man 21.77 % i powerplay och 85.71% i boxplay under grundserien, klart starkare papper än Karlskoga.

Karlskoga gästar alltså Leksand här och man gick in med en poäng i denna serie. Man vann hemma mot Modo med 2-0 efter att man gjort sista målet i öppen kasse.
Nu tycker jag svårighetesgraden höjs då Leksand varit starka på slutet, men också för att man själva varit klart svagare på bortaplan under säsongen.
Senast man gästade Leksand åkte man på pisk med klara 5-1, det kanske inte blir samma siffror i denna match, men känslan säger att man väger lite för lätt på bortaplan här.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip