Match två mellan Leksand och Mora där hemmalaget knep segern senast och tog sin elfte raka segrar.

Leksand vann första matchen med 3-5 efter att man gjort sista målet i öppen kasse. Detta var lagets elfte raka seger och man visar upp ett riktigt bra spel.
Man gjorde 0-1 senast i boxplay och det var en kanonstart för laget då man inte hade mycket att säga till om, och att första perioden slutar 0-2 är rätt sjukt.
Man kommer gå in i denna match med fullt fokus och självförtroende, men nu tror jag Mora kommer vara effektivare i denna match, och man kan få lite problem.

Mora vann skotten i första perioden med 20-4 och ändå förlorar man första perioden med 0-2. Det kan vara en del ringrost då det var 14 dagar utan match inför senast. Med rätt effektivitet så hade man haft ett par måls ledning.
Man gjorde dock tre mål framåt och var nära på att kämpa in ett underläge med fyra mål, men det lyckades inte.
Nu har man en match i kroppen och man lär vara snäppet vassare nu, och då bör man kunna trycka in en del puckar bakom hemmalaget.

Efter genomköraren för Mora senast så ska man vara inne rejält i matchserien nu, och jag tror man kan visa sig starkast här trots bortaplan.

Speltips: Mora över 2,5 mål inkl övertid och jag investerar 2u hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe // TT