Leksand tar under tisdagskvällen emot Örebro på hemmais. Ett Leksand som är riktigt vassa denna säsongen står nu hela 2.35 att vinna under ordinarie tid mot Örebro. Det tycker jag helt klart är ett spel som man kan ha med i någon av sina kuponger tills matcherna under tisdagskvällen. Leksand spelas till 2.35 hos Nordicbet eller Betsafe och spelet är i vanlig ordning en medelinsats som även kallas flat.

Leksand kommer till matchen med en rätt tung period i ryggen. I Leksands senaste fem matcher så har man spelat in 5/15 poäng och det räcker inte om man ska kunna nå en mycket imponerande top-6 placering denna säsongen. I sin senaste match tog man dock en efterlängtat seger när man slog Djurgården med 3-2 på hemmais. Leksand som i vanliga fall har SHL:s kanske bästa publik i ryggen när man spelar på hemmais har verkligen saknat sin publik på hemmaisen i år. Trots att man varit så bra så har inte poängen rullat in som de bör göra en normal säsong på hemmais. Jag hoppas och tror dock verkligen att Leksand kan resa sig och hitta tillbaka till sin mycket fina form som man har haft i perioder under säsongen.

Örebro kommer till matchen med en relativt svag form även det, så detta är minst sagt en viktig match för båda lagen. Örebro ligger just nu på sjätte plats i tabellen, den platsen som Leksand så gärna vill komma åt. Det är dock sju poäng upp till Örebro för Leksand, så en seger här är verkligen välbehövlig om man ska ha en god möjlighet att nå topp-6 i grundserien denna säsong. Örebros form är som sagt inte speciellt bra den heller. Örebro har haft ett makalöst tufft spelschema i sina fyra senaste matcher och det bör tala för Leksand lite mer. Leksand tar detta till 2.35!

Lycka till!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip