SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Leksand ska spänna musklerna med Rögle, och här tror jag gästerna blir för tuffa.

Leksand öppnade de första matcherna i serien bra med att ta poäng mot Skellefteå och därefter vinna borta mot Malmö.
Därefter har det gått klart knackigare, och det har bara blivit en seger på de fem senaste matcherna.

Segern kom mot Linköping på bortaplan, och det var starkt att ta poäng trots att man mötte ett svagt motstånd.
När man mött tuffare motstånd så har det varit klart kämpigare, och det finns mer att önska av laget, speciellt defensivt.

Senast så blev det förlust mot Oskarshamn med 5-2, och det efter att man sett svagare ut ju längre matchen led.
Precis som i de flesta matcherna har man sett riktigt virriga ut i defensiven där man även har haft stora problem att komma ut ur egen zon, och det har man absolut inte råd med här.
Trots att man har en av seriens vassaste linor så räcker det inte, och här bör man få problem defensivt.

Rögle har sett klart bra ut inledningsvis och man har vunnit fem av sina sju matcher.
Senast blev det dock en svidande förlust mot Brynäs med 2-1 då man tappade 0-1 till 2-1 på knappa minuten i andra perioden.
Spelmässigt så var man dock totalt överlägsna och skotten vann man med klara 14-43. Ersson var dock magisk i kassen, och han stal matchen åt hemmalaget.

Truppmässigt så har man ett riktigt vasst lag med spelare som Zaar, Everberg, Bristedt och Palola i laget, och efter matchen senast så bör man vara ordentligt sugna på revansch.

Leksand har ett riktigt starkt vapen i sin förstalina som alltid är ett hot framåt. Här kommer dock defensiven sättas på ordentligt prov och där har man inte imponerat, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u till 2.25 hos bet365 // TT