Runda tre i slutspelsserien och Leksand ska försöka plocka samtliga poäng här, men då ska Västervik avfärdas.

Leksand har riktigt bra form den senaste tiden och har fem raka segrar där man hållit nollan i tre av dessa. Nu senast vann man mot Karlskoga efter förlängning, där Porsberger utnyttjade ett misstag och sedan kom fri för att avgöra matchen. Vi fick se ett par riktigt fina mål från Leksand, och även om man gick ner sig efter en bra förstaperiod så ser formen ut att hålla i sig.
Man står på sju poäng, men har absolut ingen andrum då man jagas av Västerås och Karlskoga närmast, och det gäller att vinna sina matcher och hålla undan, för just nu har man allt i sina egna händer. Det börjar närma sig 5000 sålda biljetter inför matchen och det lär bli ett riktigt tryck i hallen.

Västervik avslutade grundserien bra och löste en plats i denna slutspelsserie. Man gick in med noll poäng och har således en tuff uppgift att gå om samtliga lag, och det är redan kört efter att förlorat båda inledande matcherna och bara tagit en poäng.
Senast blev det 1-2 förlust på hemmaplan mot Västerås, och det var ett lag som Leksand slog med 0-3 efter en klockren match.
Det var en match man var tvungna att vinna och nu inser man själva att man inte kommer att nå förstaplatsen, och det gäller bara att avsluta serien snyggt.

Motivationen hos Leksand ska vara klart mycket högre än hos gästerna, och vaknar man bara på rätt sida så ska man vinna denna matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 4u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip