Tjena, en oerhört sportfylld onsdag som vi har framför oss! Om man kollar på hockeyn så är det två matcher i SHL samt två matcher i World Cup, varav Sverige som spelar en dödsviktig match mot USA U23 kl 21.00!

Matchen som jag kommer ha fokus på i detta inlägg är mötet mellan Linköping och HV71. Innan jag börjar prata om den matchen kan jag bara berätta att jag egentligen ser ännu mer spelvärde i den andra matchen men väljer att inte skriva en rek om den då min käre kollega redan gjort det. Om ni vill se vad jag spelat får ni kika in på min twitter där jag heter @SHLGrinder (SHL-Grinder). Sorry om jag verkar tjatig att ni ska ha koll på min twitter, men det är faktiskt väldigt viktigt att följa mig där om man är intresserad av mina spel. Kolla in twitter om ni vill se ett spel till @1.85 där jag placerat 4/5U! Nog om det spelet och fullt fokus på mötet mellan Linköping och HV71 där jag tror hemmalaget har goda goda möjligheter att ta hem detta! Jag spelar Linköping -0.5 till 1.85 hos bet365 med 3/5U!

Linköping:
Här har vi ett lag som jag tror kommer placera sig ganska högt i tabellen, men jag tror framförallt man kommer bli farliga i slutspelet med många spelare som kan avgöra matcher! Linköping kommer från en "storförlust" mot Luleå. Ni som såg matchen förstår vad jag menar när jag skrev "storförlust". För visst, det var en storförlust på pappret men Linköping var långt ifrån så dåliga som resultatet visar. Det var faktiskt en ganska jämn match där det egentligen var sanslöst sjukt att Linköping gick mållösa då man bland annat hade FYRA skott i ramen. Med andra ord hade man marginalerna mot sig. Jag tror att när man lyckas trycka in första målet ikväll kommer det lossna, och det kan lossna rejält! Linköping var ett stabilt hemmalag förra året där man snittade 2 poäng per match under grundserien. Linköping har fortsatt Ken André Olimb borta samt Gustav Forsling, annars är laget skadefritt. Första hemmamatchen för säsongen samt revanschlusta.

HV71:
Det är dags för premiär för HV71 mot Linköping som man haft så oerhört svårt för de senaste åren, återkommer till det. HV71 gjorde en bra försäsong då man snittade två poäng per match, kanske inte världens tuffaste schema, men ändock en skön känsla att kliva in i SHL med. Anledningen varför jag tror HV71 kommer få svårt ikväll är för att dem faktiskt är ett svagt bortalag, förra säsongen kom man på plats nio i bortastatistiken. Man snittade precis över 1 poäng på bortais vilket inte är några drömsiffror för ett lag som HV71 direkt. Dessutom är ju Linköping ett sånt oerhört spöke för HV71. Lyssna nu, DE ÅTTA senaste mötena har slutat med en Linköping-seger. Vänta, jag upprepar, DE ÅTTA senaste mötena har slutat med en Linköping-seger. Så, nu hoppas jag att jag var tillräckligt tydligt. Och ja, mönster är till för att brytas men det tror jag inte det kommer göra ikväll! På hemmais har Linköping dessutom besegrat HV71 i fem raka matcher där alla möten slutat med minst två puckars segrar för Linköping. De två senaste mötena har slutat 5-1 för LHC vilket är grova siffror såklart. Nä jag tror detta blir för tufft för HV.

Match: Linköping-HV71
Spel: Linköping -0.5
Odds: @1.85
Insats: 3/5U
Bolag: bet365
Spelstopp: 18.30

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Stort lycka till vid rygg, keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip