Linköping och Skellefteå ska gör upp här under tisdagen, och här har jag min idé klar.

Linköping har haft en strulig inledning på säsongen då man spelmässigt haft det tufft och man bara vunnit två av sina åtta matcher, något som genererar sex inspelade poäng.

Lägg också till att man halkat efter med matcher i tabellen då man fått skjuta upp flera matcher då man fått pausa verksamheten, och många av de andra lagen har spelat 3-4 matcher mer.

Här blir det också första matchen sedan den 17 oktober vilket betyder att det blir första matchen på över tre veckor, och det är inte omöjligt att man är lite ringrostiga här.

Skellefteå har hunnit med 13 matcher i serien och det har genererat 19 inspelade poäng.
Man har gjort det klart godkänt hittills även att man haft problem att vinna sina matcher på bortaplan.
Nu är det dock helt andra förutsättningar och senast lagen möttes vann man med 3-2 efter att man vänt ett 0-2 underläge efter den första perioden.

Man har bra spelare i truppen i Berggren, Burström och Granberg för att nämnda några, och jag tycker man är numret större än Linköping.

Skellefteå känns helt klart mest intressant i matchen då det kan infinna sig en del ringrostighet hos hemmaplan då man inte spelat matcher på väldigt länge, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT
Ger 2.30 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip