Det är dags för match mellan Linköping och Växjö just nu. Och om man ska försöka jämföra dessa två lag just nu så är det verkligen dag och natt. Visst, Linköping har haft en bra period och ryckt upp sig på slutet, men det ska verkligen inte räcka för att slå Växjö på "hemmais". Jag kommer spela Växjö att vinna matchen under ordinarie tid till 1.86 hos bet365 och spelet tas med en medelinsats.

Linköping kommer till matchen med fyra segrar i sina sex senaste matcher. Visst, det är verkligen imponerande men Linköping har visat så många gånger denna säsongen att det verkligen inte stämmer. Linköping har dessutom haft ett makalöst enkelt spelschema den senaste tiden. Förutom segern mot Frölunda så har det endast kommit segrar mot bottenlagen. Nu ska man möta seriens absolut mest formstarka lag och jag kan inte se hur man ska mäkta med att störa Växjö här. Linköping har dessutom varit mycket svaga på "hemmais" denna säsongen.

Växjö, seriens hetaste lag alla kategorier. Senast Växjö förlorade under ordinarie tid var... håll i er nu... DEN 26:e december. Sedan dess har man mer eller mindre vunnit varenda match man spelat. Tio segrar i sina tretton senaste och som sagt inte en enda förlust under ordinarie tid gör nu att Växjö, mycket välförtjänt har klättrat upp i toppen av SHL! Allting stämmer verkligen för Växjö för stunden. Visserligen åkte man åkte man på stryk hemma mot Oskarshamn, mycket oväntat i den senaste omgången efter att ha vunnit sex raka matcher. Det finns inte på världskartan att Växjö skulle acceptera att förlora mot två bottenlag i rad, här kommer det verkligen vara full gas från start för att befästa serieledningen.

Lycka till!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip