Arena-2000 Lokomotiv ger oss mötet mellan Lokomotiv Yaroslavl och Dinamo Minsk under tisdagskvällen när ryska KHL rullar vidare med omgång tre.

Hemmalaget gör sin tredje raka på hemmais. De inledde säsongen med 3-2-seger mot Dinamo Riga och detta genom att ha hämtat upp underläge med 1-2 till seger med uddamålet. Därefter gästade en tippad toppkonkurrent, nämligen SKA St. Petersburg. Då gjordes det tre mål från respektive lag under ordinarie speltid och matchen gick till förlängning. Där kom inget avgörande, vilket resulterade i straffläggning och där drog bortalaget det längsta strået.

Gästande Dinamo Minsk gör å sin sida tredje raka på bortais. De har inledningsvis hunnit med en förlust borta mot Dynamo Moskva med 4-1 för att sedan i omgången därpå vinna med samma siffror borta mot Severstal Cherepovets. De har alltså gått över 4,5 i båda sina framträdanden, precis som Lokomotiv Yaroslavl också gjort.

Senast Dinamo Minsk gästade Yaroslavl föll de med 3-2 efter förlängning, men då hemmalaget bara mäktade med en poäng senast tror jag vi får se ett revanschsuget hemmalag som gärna studsar tillbaka till vinnarspåret.

Historiskt sett har fyra av de fem senaste mellan dessa lag med Yaroslavl som spelplats gått över 4,5 fullträffar och jag tror att det är goda chanser för att det fortsätter så.

SPELTIPS
Över 4,5 mål (ordinarie speltid) till 1.63 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip