Finsk hockey i eftermiddag och Lukko ska återigen göra upp med Vaasan Sport efter att lagen möttes så sent som igår.

Lukko spelade igår mot vaasan Sport, och den matchen vann man med 4-7 och att det blev sju mål på de chanser man hade är att maxa effektiviteten. Man gjorde ingen jättematch, och normalt sett trivs man inte på bortaplan vilket nio segrar på 26 matcher visar. Det var dock en viktig seger i kampen om sjätteplatsen, och det är snuskigt jämnt runt den sista kvartsfinalplatsen.
Nu vänder man skuta mot hemmaplan och där trivs man extremt mycket bättre och man har 18 segrar på 25 matcher med en målskillnad på 74-48.
För väntar mig inte en lika målrik match här då jag tror man har mer kontroll på matchen hemma.

Vaasan Sport har ingen form och man kommer med fem raka nederlag, och man ligger sist i tabellen med sju poäng upp till Jukurit, och slutspelsdrömmen är borta sedan ett tag tillbaka. Man släpper in mest mål i ligan och där ligger den stora bristen i detta lag, för framåt gör man det rätt okej, utan att ösa in mål.
Man har vunnit sju av 26 bortamatcher och lyckas man förlora hemma mot Lukko så tror jag inte man har något att komma med när det nu vankas bortaplan.

Hemmalaget är favoriter med rätta, och när spelet ligger så pass nära dubbla degen så tycker jag att det är läge att investera!

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip