Speltips Luleå - Färjestad

Nu är det dags för SM-finalen att dra igång och det är Luleå och Färjestad som ska göra upp, och här i den första matchen har jag hittat ett spel.

Luleå har tagit sig till finalen genom att slå ut Örebro med 4-1 i matcher samt Frölunda med samma siffror, och överlag har man sett väldigt starka ut.
Defensiven har varit lagets stora styrka då man förutom i en match mot Frölunda varit väldigt stabila bakåt, och man har verkligen gjort det svårt för motståndarna.
Lassinatti har även han varit grymt bra i kassen, och man kommer helt klart sätta Färjestad på prov i matchserien.

Framåt har man Omark och Andreasson som hittat varandra riktigt bra, och den förstnämnda har klivit fram ordentligt under slutspelet då han gjort 14 poäng, vilket gör att han även gjort flest poäng av samtliga spelare.
Här ställs man dock inför en tuff uppgift, och i mina ögon blir man alldeles för klara favoriter i matchen.

Färjestad har på vägen till finalen slagit ut Skellefteå med 4-2 i matcher samt nu senast Rögle med samma siffror, och man har helt klart haft en tuffare väg till finalen samtidigt man kanske är det lag som imponerat mest.
Nu senast avgjorde man i förlängningen där Linus Johansson sköt laget till final, och ser man till hur matchen såg ut så var man helt klart värda segern.

I truppen finns namn som Åslund, Nygård, Ejdsell, Lennström, Viksten och Nilsson för att nämna några av lagets spelare, och ser man på laget finns det både bra spets och bredd.
Nu står man inför en tuff uppgift i den första matchen i finalen, men då man imponerat stort i slutspelet så kan man absolut sätta käppar i hjulet för hemmalaget.

Luleå har sett starka ut under hela säsongen men här möter man ett Färjestad som verkligen växlat upp under slutspelet, något som både Skellefteå och Rögle fått känna på, och här blir man alldeles för underskattade i mina ögon då man helt klart har vad som krävs för att störa hemmalaget, något som gör att jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT
  Luleå - Färjestad
Spela på Speltips Luleå - Färjestad
TobbesTips - 29 April 2022 - 22:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2022-04-30 01:23

Jag skulle säga att det haltande i analysen att Färjestads bedrift varit större är att Rögle var aldrig samma lag i slutspelet som i grundserien. Det var ingen slump att det krävdes sju matcher mot Oskarshamn för att gå vidare liksom. Om h2h betyder något så är det klar fördel Luleå, precis som oddsen säger. Sedan går det inte att bortse från att Färjestad har presterat resultatmässigt klart bättre på hemmaisen. Men det går som det går. Jag tycker Luleå är rättmätiga favoriter dock.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Piteå - Team TG
Fotboll - Division 1 Norra - 1 asian -1,5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:10  Sundsvall - Malmö
Fotboll - Allsvenskan - 2/2
1.90
21:00  Finn Harps - Shamrock Rovers
Fotboll - Premier Division - 2 asian -1
1.72
17:30  Helsingborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2.5 mål
1.81
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
15:00  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.40
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 500 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergmans succétåg (Unikt)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Big 9 Speltips Lördag 2 juli
Insats: 1296 kr - USandeback

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming